onsdag 25 februari 2009

Kvällens workout

WHAT´S UP NOW MOHTERFUCKERS!!!!!!!!

Ett plus med "Nike+" är att om ens playlist tar slut medans man springer så börjar den den om från början igen. Sjuuuukt uppskattat! Ett spring-musiktips.. bandet Does it offend you, yeah?. Ösigt och röjigt, feel the spring-pepp! Andra bra band att springa till är MSTKRFT och 2 many dj´s och dessa 3 band kommer till årets upplaga utav Emmabodafestivalen

Pepp

8 kommentarer:

fröken svår sa...

MSTRKRFTs mix på d.a.n.c.e får mig att springa minst 1 km extra! och repeat is the shit.

Sara sa...

Shit! Det är ju över en mil! Du e galet duktig!

Giantgood Soundsystem! sa...

Fröken >> Elller hur, den är hur fet som helst.
Sara >> I know! trodde inte det om mig men nu ska det nog bli en mil varje gång.. kanske.

fröken svår sa...

förresten så håller jag med sara, milen är duktigt! det kan jag nog inte matcha. däremot tar jag polishögskolans 2 km på 10 minuter om jag har bra musik! ;)

Sara sa...

Jo, det visste ja om dig! Du e ju grym ju! Keep it up! Ska försöka bli inspirerad å oxå ut å springa, eller jogga kanske.. Eller powerwalka.. ;) nej nu har ja börjat cykla till stationen ist för att ta bussen. Det är ett steg i rätt riktigt iaf!

Giantgood Soundsystem! sa...

det är ju lite därför jag la upp bilden. för att skryta en mil liksom. haha. jag hade bra musik och perfekt klädd. inte för varm, inte för kall. jag tror att jag joggar men jag kallar det för springa haha. får se om jag pallar det imorgon också.

fs, var är polisens tvåkilometare hän?

fröken svår sa...

vart du vill, när du vill! det är la typ deras "intag" vad gäller kondition. som sagt, 1o minuter pallar jag springa, sen blir det jobbing. fast jag brukar också kalla det springa. hörrni, asbra ljudsystem, ha en grym helg!!

Giantgood Soundsystem! sa...

oki oki fs. det klarar jag nog me.. wanna battle? haha.

Tack det samma! har bra känslor för denna helgen.